Jäsenet

 

Tapahtumat

  • 16.02.2019
    • Turnaus, ottelut klo. 10 ja 12
  • 16.02.2019
    • RAITAKISSAT 20V JUHLAOTTELU JA GAALA

Tarkempi kalenteri jäsensivuilla.

Uutiset

Piilota vanhat...

15.12.2018

Årets sista

Kattilauma kokoontui vuoden viimeiseen turnaukseen tuttuakin tutummalle Ruskeasuon bussivarikolle.

Peleistä ensimmäisessä kohdattiin EräViikingit Cobras. Kuten kauden aiemmassakin mittelössä Kobrat olivat Kissojen niskan päällä, vaikkakin peli pysyi ainakin numeroiltaan edellistä tasaisempana. Kissimirrien kohuttu loppuminuuttien nousu jäi monen muun asian tapaan vajaaksi, ja lopputuloksena oli kirvelevä maalin tappio lukemin 5-6.

Toisessa matsissa vastaan asteli hieman vajaamiehinen PSK, joten ottelusta odotettiin helpompaa. Sitä se ei kuitenkaan ollut. Vastustajan siilipuolustus ja vastahyökkäykset olivat taas kerran myrkkyä Kissoille, jotka eivät 20 vuoden kokemuksellakaan osaa hoitaa näitä pelejä helposti kotiin. Raitapiiperot avasivat maalihanat vasta toisessa erässä, minkä jälkeen verkko viuhuikin vielä kolmesti. Tämä riitti voittoon, vaikka PSK päästettiin perinteitä kunnioittaen vielä maalin päähän ja lopussa laukomaan pari kertaa ylärimaan.

Saldona turnauksesta siis voitto ja tappio, mikä sopii täydellisesti kauden tilastohin: 5 voittoa, 5 häviötä. Eli melkoisella varmuudella voidaan jo todeta, että Kisumirrit pelaa ensi kaudellakin vitosdivarissa.

Vaikka Kissojen tilanne saattaa vaikuttaa keskiluokkaisen seesteiseltä, kuohuu pinnan alla muutamia avoimia kysymyksiä. Milloin Kassu tekee paluun kentille? Mikä on Janin pelinumero? Selvitäänkö joukkueen 20-vuotisjuhlista ilman miestappioita? Ja ennen kaikkea: tuleeko joukkueen jäähykuningas Venski selviämään kaudesta ilman ainuttakaan rangaistusminuuttia? Näihin ja moniin muihin täysin merkityksettömiin kysymyksiin saadaan teennäiset vastaukset kevätkaudella.

Raitakissat toivottaa kaikille hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

03.11.2018

Ville Honkavirta loisti Hangossa!

Raitakissat matkasivat hieman vastentahtoisesti Hankoon, jossa vastaan asettuivat Cuban Pojat ja Mela.

Reissu ei mennyt hukkaan!
Kissat olivat elementissään liukkaalla ja pomppuisella parketilla.
Ensimmäinen peli sarjakakkosta vastaan päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 10-4 Kissoille. Yllättäen tehoista vastasi joukkueen kakkoskenttä jossa Jonas takoi 4+1, Wille 2+3 ja Ilu 0+2.

Toisessa pelissä vastaan tuli kokeneet Melan ukot. Peli oli pitkään suht tasaista vääntöä mutta lopulta Kissat kairasi suht messevän 8-2 voiton. Kovaan vireeseen äitynyt Wilhem jatkoi hurjia otteitaan ja naulasi tässä pelissä 3+0. Summaten näin turnauksessa yhteensä 5+3. Toistan 5+3. VIISI PLUS KOLME

Yhteensä 18 maalia yhdessä turnauksessa on kaikkien aikojen ennätys! Lisäksi kaikki 13 kenttäpelaajaa pääsi pisteille mikä on myös ennätys.

20.10.2018

Kausi lähti käyntiin, niin lähti loput karvatkin!!!

Kissat aloitti kautensa masentavasti. Ensimmäiseen turnaukseen saapui vaan kourallinen pelureita. Turnauksesta vääjäydyttiin mitä erilaisimmin perustein: Joku oli ulkoiluttamassa koiraa toinen veljen kaiman ristiäisissä. Kipeänä oli niin maha, kurkku, selkä kuin vatsakin... Useimmissa tapauksissa pohjimmaisena syynä oli kuitenkin, ettei vaimo päästänyt peleihin.

Ensimmäinen turnaus meni totutellessa mailaan ja muistellessa pelin sääntöjä. Vähäinen kissalauma sai turkkiin molemmissa peleissä.

Toiseen turnaukseen koottiin rivit ja odotukset olivat korkealla. Ensimmäisessä ottelussa puolta nuoremmat ja kauniimmat TU:n pelurit nöyryyttivät vastustajansa. Pelin päätyttyä 1-9 komeili taululla. Ainokaisensa Kissat saivat aikaan kun kentällä nähtiin pelin ainoa hetki, jolloin peli näytti suhteellisen tasaväkiseltä. Vastustajalla istui kaksi miestä jäähyllä ja Kissat pelasivat kuudella ilman maalivahtia.

Toisessa pelissä yllättäen Karvakasat olivat niin sanotusti kuskin paikalla. Peli oli täysin hallussa ja taululle saatiin komea 0-3 johto. Sitten ruvettiin juoksemaan ympäri kenttää henkilökohtaisten pisteiden perässä sekopäisesi karvaten. Pian vastustaja onnistuikin tekemään kaksi kavennusmaalia. Lopussa Raitakissat ryhdistäytyivät, lopettivat hölmöilyn ja tavoistaan poiketen, pelasivat maltillisen järkevästi. Palkintona voitto lukemin 2-3.

Nro:11

10.03.2018

Great success!

Kausi 2017-2018 lähenee pikkuhiljaa loppuaan kuin rusinat Rystyn simassa. Kissojen pelit ovat sujuneet odotusten mukaisesti varsin hyvin, vaikka tasainen lohko on tarjonnut tiukkoja pelejä ja satunnaisia yllätyksiäkin.

Toiseksi viimeiseen turnaukseen RK lähti hyytävistä asetelmista. Pelaajia ei saatu haalittua edes kahta kentällistä, ja vastaan olivat astelemassa lohkokakkonen ja -ykkönen, jotka olivat ottaneet jo reippaan kaulan muihin ja siten kurkottamassa nelosta kohti. Onneksi pelipaikkana toimi Esport Center, joka on vuosien saatossa kohdellut Raitakisuja hyvin. Miksi? Sitä ei tiedä kukaan.

Peli KGP:tä vastaan oli tasainen vääntö, jossa molemmat joukkueet puolustivat tiukasti. Eli toisinto joukkueiden aiemmasta kohtaamisesta. Kissojen pakka oli tälläkin kertaa ihailtavan tiivis, eikä KGP päässyt tuikkaamaan kuin yhden häkin RK:n kolmea vastaan. Tutkapari Sakke - Jari otti pelissä vähemmän yllättäen maalintekovastuun ja pelasi vielä lopussa fiksusti kellosta sekunnit pois.

Toisesta pelistä odotettiin reilusti vaikeampaa, olihan LOL kylvettänyt Kissat rumasti kauden aiemmassa matsissa. Tästä oltiin kuitenkin otettu opiksi, ja puolustuspään taktiikka hiottu vastustajan vahvuuksien nollaamiseksi. Lopputulos oli valtaisa menestys puolustuksen pysyessä tiukkana ja vastustaja pois pahimmilta maalipaikoilta. Pari erää mentiin tasaisissa lukemissa, kunnes kolmannessa RK venytti johdon lukemiin 4-2. Sakke mätti hattutempun ja Samurai-Tomi yhden Phibayn mainiosta syötöstä. Lopussa LOL tuli vielä hiuksia nostattavasti ylivoimalla maalin päähän odotetun kuvion päätteeksi, mutta Jani tuikkasi loppulukemat 5-3 tyhjiin. Panu otti muutaman gameseiverin, ja Kissat poistui areenalta vakuuttavien esitysten myötä 4 pistettä ja lohkon kolmossija hallussaan. Vielä kun Esportiin saisi saunan..

01.12.2017

Nihkeää tahkoamista

Kissojen lennokas alkukausi on syksyn edetessä saanut synkempiä sävyjä. Edellisestä neljästä pelistä joukkueella on tilastoissa vain yksi voitto ja kolme tappiota. Puolustaminen on ollut sekavaa, mutta vastapainoksi myöskään maalinteko ei ole onnistunut totutulla tavalla. Pohjanoteeraus nähtiin viime viikonloppuna Masalassa, kun lohkon kärkikamppailusta tuli täysi farssi vastustajan pyörittäessä Kissoja miten tahtoi. Saunaankaan ei päästy kun sellaista ei ollut. Taas ollaan syvissä vesissä.

Ottelun valopilkku oli Willen hieno maali. Wille sai pallon laidassa, juoksi vastustajasta ohi ja laittoi pelivälineen verkkoon. Hyvä Wille, näitä lisää.

Täältä tähän on tultu.

19.10.2017

Siellä on hei kausi käynnissä!

Kautta 2017-2018 on ehditty tahkota jo pari turnausta, ja Raitakissat jatkaa pitkälti samoissa merkeissä kuin viime kaudella.

Ensimmäisestä turneesta saatiin pari voittoa mojovin 6-8 -lukemin. Kissojen "treeneissä" "huolellisesti" hioma avaus"kuvio" tuotti tulosta, ja niinpä tehtyjen maalien saldo kasvoi melkoiseksi. Toisaalta vastustajakin onnistui maalinteossa ehkä liian monesti. Pakit p*rkele hereillä! Kissadebytantti tai paremminkin paluumuuttaja Jarba latoi kahteen peliin siedettävät 8 pistettä, joten miehen sopimusta ei ainakaan vielä olla heittämässä roskakoriin Ilpon esikoisromaanin seuraksi.

Toisessa turnauksessa RK onnistui ensin nousemaan parin maalin takaa-ajoasemasta voittoon IBK:ta vastaan. Jälkimmäisessä matsissa taas saatiin paluu maanpinnalle ja maaliero resetoitua nöyryyttävän 1-6 -tappion myötä. Rehellisyyden nimissä on todettava, että HaKa onnistui jäädyttämään RK:n avauspelin pahemmin kuin nestemäinen typpi Rystyn pelipaidan aikoinaan.

Kolme voittoa ja yksi tappio on kuitenkin kelpo aloitus kauteen. Tästä on hyvä jatkaa ja lässyn lässyn.

14.06.2017

Kesän kuumat siirtomarkkinat

Historiansa parhaan 5 divari kauden jälkeen joukkueen johto on päättänyt yhdessä pääyhteistyökumppaneiden kanssa panostaa isosti ensi kauden miehistöön!

Raitakissat ovat allekirjoittamassa joukkueen ensimmäisen ulkomaalaispelaajan (mikäli Ossin kreikkalaistaustaa ei lasketa) Jonas Höttentötin kanssa sopimusta. Jonas tunnetaan Villen naapurina ja hän on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Kissojen talviliiga tryout leirillä. Jonas on pelityyliltään El Juna potenssiin sata!

Toinen mielenkiintoinen paluumuuttaja on myös lähellä siirtoa joukkueeseen. 2000-luvulla yhden kauden Kissoissa pelannut J.Martikainen on palaamassa vahvuuteen. Aikanaan paljon tuhoa joukkueen henkiseen tilaan saanut Jari on rauhoittunut nuoruusvuosistaan ja hyväksynyt kohtalonsa alistettuna Raitakissana. "Olin nuoruudessanin kusipää ja hyvä pelaaja, enää vain kusipää." kommentoi Martikainen.

Lisäksi joukkueen fysiikkavalmentaja Jani "Pylccy" Suomenmestari on mielissään kesäharjoittelusta. Yksi pelaaja käy tiiviisti punttisalilla ja maakuntauudistusten takia suljetuista sikaloista Jani on saanut hankkittua kunnon proteiinilisät! Näiden ansiosta entinen vikkeläkinttu #99 on raportoitu latovan hirveitä painoja penkkipunnerrustankoonsa. Villeä ei saatu kommentoimaan kehitystä koska hänen puheensa sammalsi sen verran ja suusta tuli vain epämääräisen väristä vaahtoa.

04.03.2017

Voittoputki katkeaa, rumasti

Kaikki näytti niin hyvältä viikonlopun turneeta varten. Pelaajia tulossa ns. aivan homona. Check. Veskarit tiedossa molempiin peleihin. Check. Kenraaliharjoitus talviliigassa päättyi Kissojen murskavoittoon tasaväkisestä vastustajasta. Check. Quimpy Tertsonenkin oli tekemässä paluuta taas pienen tauon jälkeen.

Silti turnauksessa ei onnistunut juuri mikään. Avauskuviot olivat hakusessa, pallo pomppi liikaa lavoissa, eivätkä vedotkaan tuntuneet löytävän tietään vastustajan maalia päin. Kissojen vaparikuviot olivat aivan käsittämättömiä, ja useampaan otteeseen joku yksinkertaisesti unohti mennä kentälle. Numerot voi jokainen tarkistaa tilastojen puolelta, peleissä itsessään ei ole tämän enempää analysoitavaa.

Kiihkeät fantasiat (tai painajaiset) nelosdivarista alkavat pikkuhiljaa saada saman kohtalon kuin ne haaveet, jotka päätyivät rytätyiksi talouspapereiksi teini-ikäisten raitapaitojen sänkyjen alle. Toisaalta, jos joukkue on treenannut tälläkin kaudella tasan yhden kerran, olisi nousu varmaankin ollut liikaa toivottu.

19.02.2017

Voittoputki jatkuu

Miksei eliittiä nuoleskeleva valtamedia koskaan raportoi Raitakissoista? Koska ketään ei kiinnosta. Siitä huolimatta joukkue nappasi viikonloppuna taas täydet neljä pistettä tasaisen varmoilla peliesityksillä.

Ensimmäisessä matsissa nähtiin tiukka ja jännittävä vääntö PSS:ää vastaan. Peli aaltoili kentän päästä päähän, maaleja syntyi vuorotahtiin, ja niin yleisössä kuin vaihtopenkilläkin kiskottiin betasalpaajia kuin Rysty rusinoita. Maaleista varsin suuri osa syntyi molempien joukkueiden puolustajien mokista. Kissojen suhteenhan asiassa ei ole mitään uutta, mutta nyt vastustajatkin alkoivat tehdä samaa. Pelin kulminaatiopiste nähtiin, kun Raitakissojen maalissa mainiosti pelannut Jonne torjui vastustajan vikkelän läpiajon. Lopputuloksena voitto lukemin 6-5.

Toinen peli ei ollut numeroiden valossa yhtä tiukka, vaikka vastustaja HV Freeway liikuttikin palloa näppärästi. Kissojen puolustus kuitenkin toimi ihanasti, ja hyökkäyspäässä nakutettiin maaleja tasaiseen tahtiin. Rystylle muuten sellaisiakin terveisiä, että pelissä nähtiin maali diagonaalinorsupallon päätteeksi. Lopulta kissamaali pysyi pelissä puhtaana, kun Jonne esitti gamesaverin puolustajien jo menetettyä motivaationsa tehdä yhtään mitään. 8-0 taulussa on hyvä lähteä kotiin. Olemaan siellä.

Turnauksessa Ilmari teki 300. maalinsa Kissojen paidassa. Phibay taas saavutti 100 tehopisteen rajan. Ja vuonna 2001 laudaturin englannissa. Aikamoista.

21.01.2017

V

Pari edellistä turnausta jäi ilman raportointia, lähinnä siksi että RK ei saanut niistä täyttä pistepottia, eikä kukaan jaksanut kirjoittaa mitään.

Kauden viidettä pelipäivää varten suunnattiin jälleen Itä-Vantaalle Campo Sportiin. Päivän vaikeimmaksi rastiksi osoittautui parkkipaikan löytäminen, pelit sen sijaan sujuivat vallan mainiosti. Ensimmäinen matsi Eliteä vastaan oli tosin nihkeää tahkoamista vastustajan puolustaessa tiukasti omaa aluettaan ja tuikatessa maaleja vastaiskuista. Kissojen pelastukseksi osoittautui tehokas alivoimapeli, jonka aikana tehtiin pari maalia. Lopputuloksena voitto lukemin 8-5.

Perinteisten kahvitteluiden jälkeen oli vuorossa toinen matsi HePaa vastaan. Peli oli varsin tasainen, mutta tällä kertaa Kissat joutuivat vuorostaan puolustamaan kurinalaisesti. Vastustaja liikutti ja piti palloa hyvällä prosentilla, mutta RK onnistui pitämään HePan poissa pahimmilta maalipaikoilta ja iskemään kolme maalia, jotka riittivät voittoon. Erityismainintana Willen urhea puolustus oman maalin takana.

Jos tämä tahti jatkuu, Kissat pelaa kauden päätteeksi noususta nelosdivariin. Olisiko maailma siihen valmis?

01.11.2016

Mitä sviidua täällä tapahtuu?

Kauden toinen turnee miteltiin Askola Areenalla, joka osoittautui hyvinkin sopivaksi paikaksi reikäpallon kurmoottamiseen. Edellisestä turnauksestahan Kissat nappasivat täyden pistepotin, joten koko urheilumaailma seurasi jännittyneenä joukkueen otteita päästäkseen sanomaan, että kyse oli vain suonenvedosta ja parista tuurivoitosta. Toi kateus, se on Suomessa hei tosi ikävä piirre!

Ensimmäinen peli PSS Vi:ta vastaan oli jälleen varovaista kyttäilyä, jossa kai pelättiin akillesjänteiden paukkumista enemmän kuin mitään muuta. Peli oli varsin tasainen, loistavien maalipaikkojen ollessa harvassa molemmilla joukkueilla. Pörssikärki S Afrikka latoi kuitenkin pelissä hattutempun, ja kun vastustaja sai tehtyä ainokaisensa Kissojen puolustuksen lievästä uinahduksesta, sai voittoputki jatkoa jo kolmannen pelin verran.

Päivän toisessa pelissä kohdattin ON7. Peli oli varsin railakasta menoa, jossa maaleja syntyi molempiin päihin. Kissojen pelastukseksi nousi ottelussa alivoimapeli. Ensin pidettiin vastustaja kurissa yhden jäähyn verran, ja heti perään tulleen jäähyn aikana Tomi täräytti ottelun voittomaalin. Loppulukemat 5-4, saunaan ja kotiin.

Mihin Kissojen voittoputki sitten perustuu? Ensinnäkin tällä kaudella kaikkiin peleihin on saatu jopa ihan oikea maalivahti. Nytkin kissadebytantti Jonne piti vastustajan tehokkaasti kurissa eleettömillä nollauksillaan. Toisekseen joukkueen kokoonpanossa on tehty pieniä viilauksia. Tomi on nostettu hyökkäämään tehokkain seurauksin , ja Timo ottanut hyvin paikkansa puolustuksen pelinrakentajana. Kolmanneksi... no en mä keksi enää mitään. Tuurilla ne laivatkin seilaa?

03.10.2016

Kausi käyntiin ryminällä!

Raitakissat aloitti jo ties kuinka eli liian monennen kautensa Campo-Sportin hikisellä kentällä.

Ja hyvin aloittikin. Ensimmäisessä pelissä kaatui FC Elite niukkamaalisen kamppailun lopputuloksena. Pelissä ei nähty varsinaista juoksuvoiman juhlaa, molempien joukkueiden kenties säästellessä parhaita voimiaan kauden myöhempiin koitoksiin. Kissat onnistuivat kuitenkin tuikkaamaan maalit tarvittavista paikoista, lopputulemana 3-1 voitto.

Tunnin lepäilyn ja yleisen ihmettelyn jälkeen vastaan asettui HV Freeway. Vaikka peli aaltoili ajoittain vahvasti päästä päähän, oli Raitakissojen maalivire tällä kertaa vastustajaa paremmin kohdillaan. Syöttökuviot olivat paikoin silmiähivelevää katseltavaa, ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Toista läpimurtokauttaan pelaava Jani takoi hattutempun, ja siinä sivussa taisi Sakkekin päästä joillekin tehoille. Kun vielä Panu väläytteli maalissa ajoittain lähes jukkatammimaisia (miinus se tuuletus pokaalin kanssa 95 nevö foget) otteita, saatiin taululle loppulukemat 8-1. Aikamoista.

10.04.2016

Kauden päätösmätöt

Virallinen sarjakausi on kevään lämmetessä pulkassa. Ensimmäisessä pelissä sarjakärjeltä OJyltä pataan 4-6 viimeisen minuutin kahden kavennusmaalin siivittämänä. Ilaria siteeraten: "Olimme pesukoneessa... linkousohjelmassa...".

Toisessa pelissä VesCaa vastaan olikin sitten raikasta tykitystä ja historiallista ja harvinaista monessakin mielessä kellojen pysähtyessä aikaa 38:34: 12-0 voitto, nollapeli Lasselle, 7-0 ensimmäisen erän jälkeen, yv-teho 100%, suurin plussaldo pelissä +12 (Ilari ja Timo), joku muu kuin Ilu tai Sakke teki hattutempun, jokainen kenttäpelaaja teki vähintään 2 pistettä...

Tehot:
(ja kyllä, juuri siksi kirjaan nämä ylös)
Ilu 4+1
Kassu 0+4
Tomi 3+0
Sakke 1+2
Timo 0+3
Ilari 2+0
Jani 2+0
Wille 0+2
ja Lasselle hieno nollapeli!

27.01.2016

Raitakissat aloittanut vuoden 2016 historiallisen hyvin

4 peliä 4 voittoa! Siinä on Kissojen aloitus vuoteen 2016. Voitokkaan turnauksen lisäksi Kissat ovat pyyhkineet lattiaa Talviliigassa, kun jalkoihin jäivät Dynamo ja Ottopojat. Onko kyseessä vain hetken hurma vai ovatko Kissat oppineet vihdoin voittamaan 18 vuoden yrittämisen jälkeen? Huhujen mukaan joukkueen johto käy neuvotteluja pääsponsori MAHOYn kanssa uudesta sponssidiilistä! Joukkueen kapteenilla on selkeä näkemys hyvästä alkukaudesta: "Mielestäni onnistuneet norsupallot sekä Ilpon uusi tukka ovat alkuvuoden suurin syy onnistumisiin."

P.Hatakko lainaten "GO RAITAKISSAT GO!

12.12.2015

VM-matka Siuntioon

Uutisrintamalla on ollut hiljaista, mutta toisaalta mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Kautta 2015-2016 on nyt tahkottu neljän turnauksen verran, ja perinteitä kunnioittaen saldona on pari tasuria, yksi voitto ja reipas määrä tappioita.

Syyskauden viimeinen turnaus käytiin Kissoille ihka uudessa paikassa, nimittäin Siuntiossa. Matkaan saatiin vajavainen määrä vajaita jätkiä, ja jälki oli sen mukaista. Ensimmäisessä pelissä debytoi ties kuinka mones kissaveskari Lasse, joka väläytti hyviä otteita taistelun tuoksinassa. Valitettavasti se ei kuitenkaan riittänyt, vaan P-Boys(?) käänsi pitkään tasaisena mourunneen ottelun edukseen. Timo teki rankkarimaalin.

Tauolla käytiinkin sitten vetämässä mahat täyteen pizzaa ja kebabia, kaikki kuusi pelaajaa siis. Maalivahti mukaan lukien. Toiseen otteluun Otaniemen Jyllääjiä vastaan lähdettiin nimittäin ilman vaihtomiehiä ja ranteet auki -meiningillä. Pari erää lukemat pysyivät yllättävän siedettävinä, mutta lopulta voittajasta ei pahemmin jäänyt jossiteltavaa. Kissojen ainokaisen teki Veka komealla kiukkurystyllä.

Kissat vetäytyy jouluteloille.

11.04.2015

Kausi päätökseen

Raitakissat päättivät kautensa tutulla Mylliksen areenalla. Ensimmäisestä pelistä jäi käteen piste 6-6 tasurista Vidin kanssa. Pelissä tehtiin Kissahistoriaa kun Mäntsälän Bodari-Ilmari rikkoi hurjan 400 pisteen rajan! Kissat onnittelee! Ilkulle on povattu jo Sami Niemi memorial trophya ja patsasta Kaakkolaan. Toisessa pelissä tuli tukkaan sarjan parhaalta joukkueelta Snakkesilta luvuin 6-3. Kissat kiittää fanejaan kaudesta! Ensi kaudeksi on jo kiinnitetty Ilkku 10 vuoden sopimuksella.

08.02.2015

Rajat rikki

Lauantain turnauksessa Iplo Jertsonen teki uransa 100:nen syöttöpisteen.
Myös SB97:n kasvatti puolustaja Lauri "Cicciolina" Cuccony teki historiaa rikkomalla 100 pisteen rajan komealla ripuliranteella! Raitakissat onnittelee kumpaakin vätystä!

22.12.2014

Hyvää joulua!

Raitakissat toivottaa jäsenilleen, joukkueen faneille ja itse asiassa ihan kaikille herttaisille piiperoille hyvää joulua ja rempseää vuotta 2015! Syökää paljon kinkkua, etenkin vastustajat.

12.08.2014

Uusi kausi, mitkä kujeet?

Kiimaisen kiihkeä salibandykausi 2014-2015 odottaa käynnistymistään. RK:n herttaiset piiperot kirmaavat ensimmäiseen turnaukseensa lokakuussa, mistä alkaakin huhtikuulle saakka kestävä jokatalvinen via dolorosa. Kisujen pelaajisto on pysynyt pääosin ennallaan, paitsi että viime kauden kohurookie, ikinuori P. Hatakko ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa kokoonpanossa ja joutuu näin ollen hakemaan peliaikaa farmin puolelta. Pari paikkaava hankintaa on kuitenkin kiikarissa. Heistä toinen on joukkueen vanha tuttu, toinen taas pelannut jopa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla saakka. Ja sitten Kissoihin. Miten? Miksi?

Kirjojen ystävien kannattaa myös pitää hep... silmä kovana, sillä parikin RK:n pelaajaa aikoo avata uusia uria. Joulumarkkinoilla kirjalistojen ykköstilasta kilpailevat nimittäin Lipo Tretsosen "Silmä lepää, käsi ei" sekä PH Aholähteen "Minä ja maksakirroosi".

*edit. Kissojen kokoonpanoon saattaakin tulla vielä yllättäviä muutoksia. Joukkueen pukukopissa on tiettävästi kuohunut jo jonkin aikaa, ja viimeisimpien huhujen mukaan joukkueen nopsajalka WH 99 on jättämässä kissat. Viikkouutiset tavoitti Wilbertin puhelimitse. "Niin, ei tässä ole mitään sen suurempaa. Olen nyt voittanut Tertsosen pistepörssissä useamman vuoden putkeen, mutta valmennusjohto ei silti suostunut pyyntööni pelata kaikki ylivoimat takatolpalla, ja ampua kaikki rankkarit. En ole jättämässä kissoja, mutta välivuosi saattaa tulla kyseeseen. Palataan aiheeseen kun minulla on jotain uutta kerrottavaa."

12.06.2014

Raitakissat nousivat Vitoseen!

Raitakissojen visiitti kutosessa jäi todella ranskalaiseksi.
SSBL päätti nostaa Kissat takaisin vitoseen koska pelkäsivät sarjan mielenkiinnon häviävän tyystin, jos divarin seksikkäin joukkue pelaa kutosta.

Kissojen pääluottamusmies Teemu "HipHei" Partanen kommentoi sarjanousua hyvin ponnekkaasti mutta vähäsanaisesti; "Luulin että ollaan pelattu jo aikaisemmin kutosessa".

Pääsponsori Mahoy on luvannut tuplata sponsorirahat ensi kaudeksi jotta uusien vahvistusten 5 divari korvaukset voidaan maksaa.

Pasi Hatakko kommentoi uutista lyhyesti; "Voi Simdax soikoon"

30.03.2014

Raitakissat upposivat kutoseen

Kauden viimeisessä turnauksessa ei ollut enempää eikä vähempää kuin sarjapaikka kyseessä. Ennalta tiedettiin että 3-4 pistettä pitäisi raapia kasaan että mahdollisuudet säilyä säilyisivät. Vastustajat eivät olleet sarjan kärjestä joten kaikki oli periaatteessa omissa tassuissa.

Ensimmäisessa pelissä vastaan asettui Fortuna, jolle oltiin kauden eka peli hävitty niukasti maalilla. Kissat aloittivat ottelun varsin pirteästi johtaen peliä niin 2-0 kuin 3-1. Viimeisessä erässä Fortuna käänsi pelin jo edukseen kunnes Pikkurysty takoi tasoituksen. Tasapeli olisi jo ollut ok tulos, mutta niin vain lopussa Rouva Fortuna oli Fortunan puolella. Hämmentävä pomputtelu päättyi lopulta maaliin ajassa 43.39. Kissojen takaa-ajo oli kiihkeä kuin Ilpon festaritanssi mutta se ei johtanut mihinkään.. aivan kuten ei festaritanssikaan. Näin ollen Fortuna vei tärkeät pisteet maalein 5-4.

Toiseen peliin antoi uskoa päävastustaja Cykon kyykkääminen omassa pelissään 12-0. Tiedettiin että voitolla säilyminen oli vielä suht todennäköistä. Vastustajan oli Lapa jolle oltiin kauden ensimmäinen kohtaaminen hävitty 10-0. Peli oli alusta asti melko varovaista ja Lapa siirtyi huomaamatta 2-0 johtoon. Kissat saivat kuitenkin elintärkeän kavennuksen ajassa 29.59 kun Saariston Säätäjä survoi maalin edestä vaparin riparit sisään. Viimeisessä erässä Kissat pääsivät ylivoimalle, jonka aikana kauden pörssihai Ilu napautti viekkaasti maalin takaa veskan kautta tasoituksen. Yksi tarvittiin kuitenkin vielä. Pelin lopussa Kissat teki jotain historiallista ja tiivisti kahteen kenttään. Hetken jo näytti että kaikki toivo on menetetty mutta silloin kun hätä on suurin on myös Ville lähellä. Ensin Pasi "Jr" Hatakko otti fiksusti yhden vastustajan pelistä pois ja loppu pelattiin tasavajaalla 4 vs 4.
Kun peliä oli jäljellä reilu minuutti Myllypuron Don Johnsson karkasi vastustamattomasti läpi viimeistellen kylmähermoisesti voittomaalin! Kissat olivat jälleen kiinni säilymisessä. Loppupeli osattiin jäädyttää ja näin ollen Cykon viimeinen peli juuri Lapaa vastaan ratkaisisi järjestyksen.

Cyko otti kuin ottikin tärkeän tasurin vikasta pelistä ja Kissojen kohtaloksi tuli karsiutua 11 pisteellä.

Kausi oli melko kaksijakoinen välillä pelattiin hyvin ja saatiin porukkaa turnauksiin välillä taas jouduttiin polkemaan parilla vaihtomiehellä. Kaiken kaikkiaan Kissat taisivat saada mitä ansaitsivat. Koko organisaatiolle tekee ehkä hyvää aloittaa uusi projekti pohjalta. Pyyhitään vanha paska pelaajamateriaali pois ja aloitetaan samoilla äijillä ensi kausi ja toivotaan että kesä ja Aurinko ovat tehneet meistä parempia! Turha toivohan tuo on mutta eikai se oo niin justiinsa. Ensi kaudella noustaan tuhkasta ja palautetaan Kissoihin se nuoruuden palo ja kiima jolla ollaan parhaimmillaan pelattu vitosessa ja voitettu marrasmeiningeissä C-tytöt!

Pelaajarintamalla on tulossa ehkä mielenkiintoisia vahvistuksia ja myös Rookie veteraani Pasi on sitoutunut joukkueesen kuin pisteet Ilpon parvisimulaatiossa toisiinsa.

Kiitos kaudesta ja leuka rintaan, tanko rinnalle ja ylös!
Kissat jatkaa vielä Talviliigan tasokkaassa alemmassa loppusarjassa mutta Divarin merkeissä palataan asiaan syksyllä!

Kapun valinnat:
Paras pelaaja: Ilu & Panu
Hasardein pakkipari: Lähdeaho & Ikola
Toiveita herättävä kehittyminen: Tomi
Ikimuistoisin hetki: Villen maali vikassa pelis.... eiku sittenkin se ku Lasse rutisteli pelipallot kelvottomiksi.

11.01.2014

Vuosi 2014 käyntiin vajaamiehityksellä

Kissojen vuoden ensimmäinen turnaus piti sisällään melkoisia käänteitä, kun Espoossa vastaan tulivat sarjan kärkipäässä majaileva TKB ja häntäpään LaPa.

Ensimmäiseen otteluun saatiin raavittua pari vaihtomiestä ja Panuel maaliin. Tiukka puolustustaistelu sujui Kissojen tahdissa ja vastustajan kärkimiehet saatiin pidettyä hyvin pimennossa, Panun toimiessa viimeisenä lukkona. Hyvällä prosentilla hakatut maalit veivät Kissat viimeiseen erään 4-0 johdossa. Vika erä alkoi murheellisesti kun vastustaja rankaisi minuutissa kaksi kertaa ja näin saatiin taistella koko rahan edestä loppuaika.
Lasse sutaisi uransa ensimmäisen byyrin, jonka ansiosta päästiin taas kolmen maalin karkumatkalle. Lopulta se riitti ja huolimatta TKB:n hurjasta loppukiristä päättyi peli Kissojen voittoon 6-4! Tehomiehenä hääri Mäntsälän Remontti-Reiska Ilu joka latoi hatun ja antoi yhden syötön. Panu oli maalissa maaginen.

Toisessa pelissä jouduttiin taistelemaan yhdellä vaihtarilla kun Panu poistui paikalta. Vastustajalla oli yhden sählykerhon verran ukkoja mukana, joten lopulta materia voitti laadun.

LaPa rankaisi väsyneitä Kissoja kuin Kuurne konsanaan salsatossujaan ja latoi taululle synkät 10-0 loppuluvut. Ottelussa tehtiin seurahistoriaa sillä peli vihellettiin päättyneeksi ajassa 44.48, koska Kissoilla oli enemmän pelaajia jäähyboksissa kuin vaihtoaitiossa joten peliä ei voitu jatkaa. Lopun jäähyt olivat sen verran kyseenalaisia, että voidaankin hyvällä omalla tunnolla sanoa pelin ratkenneen luokattomaan tuomarointiin!

Kaksi pistettä oli kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvä suoritus, kun puolet jengistä telakoitui ympäri maailman viidakkoja ja toinen puoli vaihtoi kakkavaippoja. Ensimmäisessä pelissä vaihtoaitiossa peliä seurannut Kissojen Ö-juniori Matias Komulainen muistuttikin että raikkaan jalan merkitys on suoraan verrannollinen piiperoiden määrään - ollen tässä täysin oikeassa.

24.12.2013

Hyvää Joulua!

Raitakissat toivottavat faneilleen ja joukkueen jäsenille sekä Pasille rauhallista Joulua!

16.11.2013

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

RK:n suloiset piiperot raahustivat marrasmeininkien hengessä Myllypuroon tahkoamaan, taas kerran, rempseän reipasta reikäpällon runnontaa. Turnaus sujuikin varsin perinteisissä merkeissä, ja mukaan saatiin tällä kertaa jopa yksi piste.

Ensimmäisessä koitoksessa karvakorvat kohtasivat ties mistä kotoisin olevan PSB:n. Vastustaja hallitsi peliä hienokseltaan, mutta kisuliinitkin pääsivät paikka paikoin esittämään mukiinmeneviä otteita. Lopputulos kuitenkin PSB:lle 6-3, tosin mitään tarkempaa muistikuvaa maaleista tai niiden tekijöistä ei jälkipolville jäänyt.

Illan toinen matsi olikin sitten tuttua raitasählyä psykologisesti henkeäsalpaavine käänteineen. Hyvinkään ponnistava Porski oli liikkeellä kevyin jaloin ja onnistuikin latomaan taululle parissa erässä 5-1 -johtolukemat. Olisiko vastustajaan hiipinyt lievä hyvänolontunne, koska viimeisessä erässä Raitakissat onnistuivat, ties kuinka monetta kertaa seuran historiassa, nousemaan tiukasta takaa-ajoasetelmasta tasapeliin. Tasoitusmaalin sivalsi kolme sekuntia ennen peliajan loppua hallitusti, kauniisti, lasikuitusilpun värittäessä ilmaa, joukkueen uusi voimahyökkääjä Pasi.

Kolmen turneen jälkeen lohkon keskivaihe vaikuttaisi pisteiden valossa hyvinkin tasaiselta, ja kaikki on vielä auki kuin Talvivaaran tulevaisuus...

26.10.2013

Hakaniemen via Dolorosa

Toisessa turnauksessa Kissat sai vastaansa Kislan ja Cykon. Hakiksen pieni kaukalo oli myrkkyä isoimmille kentille pelikuvionsa luoneille Kissoille.

Ekassa pelissä hyvin scoutatut "kaljamahat" Kisla vei alusta asti Kissoja. Eka erä pysyi vielä tasaisena mutta sen jälkeen alkoi oma reppu heilua, kun Kislan piiperot pani palloa kovalla prosentilla sisään. Kissat eivät saaneet juonesta kiinni missään vaiheessa ja niin dumarit vihelsivät pyllyra*skauksen päättyneeksi ajassa 36.51. Loppulukemat ei jätä sijaa selittelyille 13-1. Vastustaja pelasi suoraviivaisesti ja iski maaleja one-timereilla ja hyvillä yksilösuorituksilla.

Toisessa pelissä vastaan asettui entuudestaan tuttu Cyko. Peli pysyi suht tasaisena mutta Kissojen viimeistely oli jälleen jäissä. Kun vielä wannabe junnutuomari halusi saada roolia niin jäähyjen sävyttämä peli päättyi lopulta 6-2 tappioon. Lipo "ai vttu mä en oo maksanu lisenssiä" Tretsonen pelasi ensimmäisen pelinsä ja oli Kissojen tehomies 1+1 tehoilla.

Pelit olivat yhtä harmaita kuin sääkin, mutta ehkä se tästä vielä aurinkoiseksi muuttuu..