Artikkelit

10.2.2004 Kissat rikkoo ennätyksen

Seitsemänteen turnaukseen valmistauduttiin leireilemällä etelässä, koska vanhat jipot (liikkahalli, RT, penkki) eivät olleet tuottaneet tulosta. Päivän esitysten jälkeen päätettiin lisätä leiritysbudjettia ensi kaudeksi, sen verran epänormaalisti pelit kulki. Voi tosin olla, että rahat riittävät sittenkin ainoastaan joukkueenjohdon Havaijin reissuun. Mutta kuten aina, pisteitä tarvittiin, koska Murphyn lain mukaan kissat tippuu kutoseen jos siihen on edes äärettömän pieni mahdollisuus vikassa turnauksessa.

Ensimmäinen suupala oli KKV, joka oli jostain syystä liikkeellä kovin pienellä pelaajamäärällä. Kollilaumasta olivat eksyneet vain Ville "kipeenä, ei kai?!" Honkis, Piipay "räkä" Partanen, Jukka "paskana" Micmac-Vanhala ja Jukka "eka peli liian aikaisin" Moilanen. Jotain mullistavaa oli keksitty fysiikan saralla sillä välin kun olimme lumihangessa sivistyksen katveessa. Peli oli tuskin alkanut kun katit olivat jo 2-0 johdossa. Sitten peli tietenkin tasoittui koheltamisen ja jäähyilyn takia. Päivä oli kuitenkin Micmac-päivä, mikä kävi selväksi kun Chassoumcmcmn survoi avausmaalinsa reboundista. Micmac-kolmas erä tarjosi viiksiturville maaleja niin, että lopussa niitä oli enemmän kuin pelaajia harkoissa. Kun Kimilläkin oli suodatin tukossa, voitto oli jopa ansaittu tällä kertaa. Ilu keräsi pelissä 3+1, ja rikkoi 100 tehopisteen rajan mirreistä ensimmäisenä. Kauppoja hierotaan.!

Voitonrusinoiden siunaamana lähdimme toiseen peliin taistelemaan keskeytysvoittoa, eli SB:n junnulaumaa vastaan. Mittelö muistutti ihmeen pitkään jälkipelejä pysymällä tiukasti 0-0 tilanteessa. Amisten laukaukset kolisivat tai lässähtelivät jatkuvasti päätyseinässä ja karvaturrien torsoissa. Pari maalia ne kuitenkin sai, joista toisen hieman tuurilla. Loppukiriin jäi viitisen minuuttia. Joukkueen nestori, Valderrama, tälläsi ensin Jartsan ovelasta syötöstä 1-2:een, ja lopussa sama katti teki maalin, jollaisia olemme harjoituksissakin paljon harjoitelleet. Maali oli siis rumempi kuin hippiasuun pukeutunut Ippe mutalammikon pohjalla. 2-2 tasapeli oli toki mannapuuroa rusinasoseella, kun viimeksi hävittiin 12-3. Yhdestoista sarjapiste oli vitosdivarissa ennätyksellinen. Vaikka suunta voi olla vain alaspäin, niin sarjapisteet sentään jää.

#80