Artikkelit

3.2.1004 Operation "B-rappu"

[TOP SECRET]


Date: Friday 31-01-04
Time: 1930
Location: Horncliff

Raitakissojen tiedusteluryhmä raivaa tietään läpi koskemattomien metsien ja umpihankien. Aurinko on jo painunut mailleen, kun tämä urhoollinen joukko löytää sopivan paikan, jossa operaatio: B-rappu voidaan toteuttaa. Iskuryhmän johtaja Ilpo ”führer” Tertsonen hymyilee sadistisesti ja alkaa jakaa tiukkoja käskyjä, jotta asemat saadaan pystyyn.


Date: Friday 31-01-04
Time: 2000
Location: Hat alley

Samaan aikaan toisaalla. Jussi ”eRiTrea” Ikola hieroo Mennen-stickiään karheaan kainaloonsa ja harjoittelee peilin edessä illan iskureploja. ”Tänä yönä ei Järvenpää ole entisensä!” Ilari miettii ja suuntaa kulkunsa hämärään orjantappuroilla vuorattuun huoneeseensa.


Date: Friday 31-01-04
Time: 2030
Location: Backwoods

Savuiseen huoneeseen on kokoontunut neljä kommandopipopäistä henkilöä, joiden edessä pöydällä on kartta johon on kuvattu toisella puolella järveä sijaitseva luonnonsuojelualue Sarvikallio. Napakat käden liikkeet kulkevat kartan rosoista pintaa pitkin ja täydellinen suu jakaa eksakteja ohjeita pöydän ympärillä oleville henkilöille. Yhden paidan alta pullottaa sinisiä verisuonia täynnä oleva ojentaja. Mikä on tämä pieni, mutta tehokkaan näköinen kapinajoukko, jonka yksi jäsen pystyy päästämään suustaan lasit rikkovia ääniä?


Date: Friday 31-01-04
Time: 2032
Location: Horncliff

Tertsosen paljaalla rintakehällä helmeilee hiki, kun hän vihdoin kohottaa katseensa ja näyttää tyytyväiseltä edessä avautuvaan näkymäänsä. Hiljaa kieroutuneessa mielessään hän hihittää ja ajattelee tulevaa yötä ja sen tarjoamia hermostollisia ärsykkeitä. Tertsosen edessä oleva näky on absurdi; pj-teltta, jonka ympärillä häärii pieniä piiperoita viimeistelemässä naamiointia. Tähän tiedusteluryhmään on viimenäkemältä tullut kaksi henkilöä lisää, joista toisen suupielestä putoilee märkiä rusinoita ja toinen näyttäisi tottelevan nimeä ”Papa”. Kun kaikki näyttää olevan lähes valmista, niin Ilpo komentaa sieppausryhmän kokoon ja jakaa nopeat ohjeet pullistaen samalla vasempaa hauistaan. Sieppausryhmän kokoonpano näyttää olevan varsin mielenkiintoinen mukaan lähtevät Tertsosen lisäksi pieni mutta pippurinen Lesm, makkaraperunoita mussuttava J.J ja viekkaan näköinen Chassou. Teltalle jäävät piiperot Ilpo komentaa riviin ja suorittaa tehtävänjaon.


Date: Friday 31-01-04
Time: around 2100
Location: Hat alley

Iltaan valmistautuva kersantti alkaa pikkuhiljaa muuttua kärsimättömäksi. Tuhat punnerrusta ovat tehneet tehtävänsä, kun hän vielä viimeistelee illan kisakuntoaan antamalla vatsalihaksilleen sähköshokkeja suoraan naapurin autonakusta. Juuri sillä hetkellä, kun Ilari pyyhkii sykkiviä lihaksiaan kostealla pyyhkeellä, ovikello soi. Aikaa reagoimisella on vain muutama nanosekunti ja se ei riitä. Kersantti vaipuu pimeyteen ja tuntee kuinka ranteeseen napsahtaa käsiraudat, jotka tuntuvat yhtä ilkeiltä, kuin ne joilla hänet oli kahlittu Kilimanjaron huipulla olevaan rautaputkeen. Tuosta väijytyksestä hän oli kuitenkin selvinnyt hyvien käsilihaksiensa ansiosta, mutta nyt tilanne tuntui vakavammalta. Oliko täydelliseksi kaavailtu ilta muuttumassa yllättäen painajaiseksi, josta herääminen ei olisi mahdollista?


Date: Friday 31-01-04
Time: 2124
Location: Horncliff

Nelihenkinen kapinajoukko hiipii hiljaa läpi umpihangen kohti pahaa aavistamattomia Raitakissoja, joiden puolustusasemat näyttävät vuotavan yhtä pahasti kuin pelikentällä. Juuri kun ryhmän ilmeinen johtaja, joka tuntee kutsumanimen Piipei, on iskemässä kissojen selustaan, tapahtuu jotain odottamatonta. Ryhmän neljäs jäsen Ozmän heittäytyy maahan ja huutaa ”Ansa!”. Kaikki neljä jähmettyvät niille sijoilleen ja tasaannuttavat hengityksensä kiinalaisten kehonhallinta oppien mukaisesti. Sekunnit tuntuvat minuuteilta ja minuutit ihan v..tun pitkiltä, kunnes vihdoin jäsen nimeltä JacJacJackou päästää ultraäänen, jonka vain muut ryhmäläiset kuulevat ja he voivat huokaista helpotuksesta, vaara ohi. Piipei tajuaa, että kissat ovat huijanneet heitä, odotettu telttapaikka loistaa tyhjyyttään. ”Missä ne kirotut katit luuraavat?” Piipei ajattelee ja sukii täydellisiä hiuksiaan.


Date: Friday 31-01-04
Time: 2124
Location: Outskirts of Horncliff

Tunnelma jykevässä Audissa on aavemainen. Takapenkillä istuva kahlittu kersantti yrittää imeä tietoja ympäröivästä maailmasta koulutettujen sieraimiensa avulla. Se osoittautuu kuitenkin vaikeaksi, sillä hänen molemmilla puolillaan istuvat vartijat eli Lesm ja J.J. päästävät ilmoille kollektiivipierun, jolla Ilarin henkireikä tukitaan. Ilarin silmissä alkaa pyöriä hänen elämänsä filminauhana, joka kuitenkin loppuu lyhyeen, sillä päälle on nauhoitettu Atv:n myöhäisohjelmia. Audin ohajaimissa istuva Chassou painaa lisää kaasua ja määränpää alkaa hahmottua jo kaukaisessa horisontissa. Pelkääjän paikalla istuva Tertsonen päästää suustaan tärykalvot rikkovan apina-äänen, jonka ääni kantautuu teltalla odottaville muille kissoille, loppu häämöttää.


Date: Friday 31-01-04
Time: 2132
Location: Horncliff

Teltan luona olevat kissat kuulevat kaukaisuudesta kantautuvan kimeän apina-äänen ja aloittavat viimeistelyt illan kauhuja varten. Läheisyydessä roihuavaan rovioon lisätään tulenruokaa ja lumisella kivellä kyykkivä P.Lahikainen aloittaa kirveen teroittamisen. Teltan sisäpuolella hento, mutta vaarallinen Wille nylkee metsästämiään vuorigepardeja ruoakseen ja viheltelee hiljaa Gimmelin ”Roviolla” – biisiä. Mikä on tämän sairaan Raitakissa-lauman tavoite, mitkä ovat heidän motiivinsa?


Date: Friday 31-01-04
Time: 2145
Location: Horncliff

Kersantti Ikola on vajonnut syvään tiedottomuuteen, johtuen eteerisistä tuoksuista, joille hänet altistettiin takapenkillä. Hänen korvissaan humisee ja silmien sarveiskalvot verestävät, kurkku on kuivunut ja sykkivät lihakset sammuneet. Vihdoin pään ympärille viritetty näköeste hälvenee ja umpeen muurautuneet silmät alkavat vastaanottamaan dataa. Kun muutama sekunti on kulunut Ilari tajuaa koko kaameuden, hän on yksin pj-teltassa ja ympärillä on lähes kaksikymmentä huonon kauden pelannutta Raitakissaa. Kovia kokeneena hän ei enää pysty kontrolloimaan aistejaan ja yhteys aivojen ja hermoston välillä katoaa kersantin sukeltaessa syvälle unimaailmaan.


Date: Friday 31-01-04
Time: 2200
Location: Horncliff

Teltassa vallitsevan harmonisen tunnelman rikkoo metsästä kuuluva vaimea musiikki, jossa seireenin laululta kuulostava ääni toistaa, jotain mystistä riimiä ” jos ***lua saan, mä lähden mukaan… jne.” Ryhmänjohtaja Tertsonen kiroaa mielessään häiritsijät ja lähettää tiedustelijat asialle. Yksi kerrallaan tiedustelijat lähtevät Sarvikallion pimenevään yöhön tulematta takaisin. Piinavien hetkien jälkeen telttaan penetroituu kapinajoukko, jonka Ilpo tunnistaa välittömästi. ”Asentajat & Ojentaja” Ilpo murahtaa ja paiskaa kättä kapinajoukon johtajan, kaunishiuksisen Piipein, kanssa. Mitä tämä tarkoittaa muut miettivät, katsoessaan kuinka tukkakuningas Tertsonen hymyilee pervosti kaminan loisteessa. Onko koko Raitakissojen joukkue joutunut jymäytetyksi?


Date: Saturday 01-02-04
Time: 0913
Location: Horncliff

Ilari herää syvästä horroksestaan ja avaa turvonneet silmänsä. Hänellä ei ole mitään mielikuvia yön tapahtumista ja ilmapiiri teltassa tuntuu jotenkin taianomaiselta. ”Mitä on tapahtunut?” Ilari kysyy mielessään ja hieraisee hiertyneitä ranteitaan. Samaan aikaan teltan toisessa reunassa tangentin suuntaisesti nukkunut Tertsonen kääntää kylkeään ja myhäilee. Operaatio: B-rappu oli menestys ja Ilpon käsi tietää sen.


"Mysterious Two"