Artikkelit

23.11.2003 Kissat vastaan tuulimyllyt, osa IV

Kauden neljänteen turnaukseen lähdettiin taas kerran intoa puhkuen. Raskas kolmen viikon harjoitusputki takana kateilta oli lupa odottaa muutakin kuin nöyrää kehräämistä. Poissa oli kokonainen kentällinen katteja, kun Venski, Valtteri, Hanska II, Moilanen ja Jupe keksivät parempaa puuhaa kuin pallon hakkaaminen ellipsoidiksi.

Kello yhdeltätoista kissoja halveksui FB WW, viikonlopun taistelijat. Aluksi näyttikin siltä, että vastustajamme olisi taistellut viikonloppua vastaan, ja kissat suoriutuivat harvinaiseen 3-0 johtoon. Tähän mennessä satakiloiset norsuvastustajamme olivat kuitenkin hoidelleet sen viikonlopun, ja alkoivat taistella meitä katteja vastaan. Tämä tietenkin yllätti kissat pahasti, ja se minkä oli tapahduttava, myös tapahtui: kolmas erä 1-5 armottoman sekoilun ja huitomisen jälkeen. Syntipukkeja etsittiin vimmatusti, mutta kukaan ei uskaltanut heittää ensimmäistä kiveä. Rystyllä ei nimittäin ollut kypärää.

Seurasi tauko. Taivaallinen valamiehistö kokoontui pohtimaan näkemäänsä, ja totesi raitamisulit syyllisiksi syytteeseen "kissat hävisi huonouttaan". Tuomio: hävitkööt seuraavankin pelin.

Tietysti ottelun alussa PSS IV:sta vastaan uskoimme kaiken olevan mahdolllista. Sitten pallo pomppikin neljä kertaa mirrien verkkoon Newtonin lakeja uhmaavalla tavalla. "Ketterät" ja "notkeat" vastustajamme karkailivat muutenkin läpiajontapaisiin tuon tuosta. Mutta onnen käänsi Teemu "James Bond" Partanen ylänurkkalaukauksella, jolla olisi pokattu kaikki naiset katsomosta jos niitä olisi siellä ollut. Kun vielä Ville ja Ilmari kauhoivat maalit lähietäisyydeltä, ja Ana tykitti pallon vastustamattomasti pömpeliin, näytti hetken siltä, että pallo voi pomppia myös kissoille. Mutta sitä kesti vain hieman pidempään kuin kauniit naiset piirittävät juopunutta Känkkäränkkää RT:ssä. Turpaan tuli lopulta nihkeästi 6-5.

Ainoat voitot ovat edelleen ne Porvoosta hankitut, mutta mitäpä sitä profeetaksi omalla maalla.

#80