Artikkelit

14.10.2003 Risteilyraportti

Kesken Porvoon turnauksen, kun joukkue oli uppoamassa omaan surkeuteensa, ottivat Päällikkö, Venski ja Ilari kohtalonsa OMIIN KÄSIINSÄ ja suuntasivat kohti yleisurheiluristeilyä ja Tallink Romantikaa. - Todettakoon, että käsi tulee myös olemaan heidän kohtalonsa. - Laivalla heidän iloiseen seuraansa liittyivät myös herttaiset piiperot: Lauri "Cuccony" Kokkonen ja maalivahtimme Kim Leisma. Heillä oli keikka FinnHits-yhtyeen kanssa.

Risteilymme alkoi enteilevästi, kun Päällikön matkalippua ei löytynyt. Varustamolla oli ollut jokin ongelma tiedonsiirrossa, mutta lopulta kaikkien järkytykseksi Päällikkö astui laivaan.

Koska molemmat käsimiehet, Venski ja Ilari, olivat laivalla aloitettiin välitön perseily. Ensiksi yritettiin kuulututtaa kadonnutta ranskalaista penkkigurua Jean-Jacques Micmacia laivan respasta. Tämä kariutui, kun ammattitaitoinen henkilökunta huomasi juonemme ja käski painua pois.No matka jatkui TaxFree-myymälään ja karkkiostoksille. Seuraavaksi kuuntelimme jo FinnHitsien keikkaa laivan yökerhossa. Myöhemmin autoimme bändiä keikkakamojen roudaamisessa.


Voi voi...

Ilta alkoi vasta olla alussa, kun palasimme takaisin hyttiimme. Hetken nautimme virvokkeita kollektiivisesti, kun pikajuoksija Make Pöyhönen naisystävänsä kanssa liittyi jo kaunistamaan rumaa porukkaamme. He asustelivat naapurihytissämme. Käännettyään selkänsä Ilarille Make sai tuta Ilarin rangaistuksen, ajelemisen kielletystä ajosuunnasta. Make oli tosi rento jamppa, hän tarjosi meille kuohuviiniä ja kesti seuraamme lähemmäksi puolisen tuntia. Juttelimme niitä näitä ja siinä sivussa mm. Make lauleskeli meille. Ilta jatkui paikallisessa yökerhossa, josta kerrottakoon myöhemmin enemmän... Ihmeenä ilmoitettakoon, että käsimiesten jäljiltä laiva seilasi ehjänä takaisin kotisatamaan.

RAPORTTI LOPPU

#10