Artikkelit

13.10.2003 Porvoon valloitus

Kauden toiseen turnaukseen valmistautuminen aloitettiin hyvissä ajoin harjoittelemalla edellispäivänä valomerkkiin asti. Pallottelun lisäksi harjoiteltiin näyttävää yhdenaikaista saapumista hallille, mikä sujuikin hienosti puolen tunnin vaihe-erolla. Eritreassa oli ainakin tänä viikonloppuna rauhallista, kun Ilari saapui diplomaattipostissa mirrien treeneihin.

Lauantain ohjelmaan kuului kahden pelin lisäksi vaikeaksi tiedetty suunnistustehtävä. Viidestä ryhmästä vain yksi eksyi hieman matkalla, mutta selvisi kuitenkin ajoissa peliin. Ensin vastaan asteli KKV neljäs, ja peli oli totutun nihkeää, joskin kissat tekivät vaihteeksi avausmaalin kun Tom "Pipo" Koski upotti pallon pömpeliin erikoisella kääntölämärillä (mäkin haluun oppii!!). Sitten annettiin vähän köyttä vastustajalle, kun Ippe lähti yhtäkkiä derivoimaan, ja kenttäpelaajien määrän raja-arvo oli hetken verran neljä. Vähän aikaa toki pelattiin alivoimaakin vaivihkaa viidellä. Mutta kun muut sähläsivät, "vuoden tulokas"-tittelistä kamppailevat Tomppa ja Jari "divarin karsinnoista vitosen pohjamutiin" Martikainen tekivät kumpikin tehtävänsä, eli puolet joukkueen maaleista, ja sehän riitti tällä kertaa. Jartsan lisäksi debyytin teki Antti "kohellus" Leino.


Venskin vastaus laivalta viestiin
"Voitettiin toinenkin peli"


Toisen pelin odottelu olikin päivän parasta aikaa (kuten aina), kun rusinat ja Jounin rusinoidut myslipatukat saivat kyytiä. Jotkut psyykkasivat itseään harhauttelemalla tyttöystäväänsä kahville. Itse pelistä ei hirveästi voitu odottaa, kun kaikki kauneus lähti laivalle. Tilastot kertovat, että kissat häviää aina kun Ilari sohlaa kentän ulkopuolella. Ehkä tällä kertaa Ilpon lähtö neutraloi ongelman, ja kauneusvuon tiheys pysyi vakiona. Peli Swing Bangia vastaan oli semmosta vitosdivarivääntöä parhaimmillaan kun joukkueet johtivat ottelua vuorotellen. Kun mirreille, joskus kahden viimeisen erän aikana, vihellettiin rankkari, kaikki tiesivät kuka sen tulisi ampumaan. No tietenkin Ilpo... lähti onneksi jo laivalle, joten Ilmari astui estradille, ja pallo myötäili tuttua liikerataa aina maaliin saakka. Tämäkin peli päättyi maalin voittoon. Varsinkin Trio Lahikainen esitti pirteämpää peliä kuin on vähään aikaan nähty, mutta kun salama iski kahdesti samaan paikkaan niin huonosti ei muutkaan pelanneet.

#80