Artikkelit

10.10.2003 Joo...

Raitakissat aloittivat kautensa kenties vahvempana kuin koskaan, mutta kuinka kävikään! Ensimmäisestä turnauksesta jäi Kissoille käteen luu, vieläpä pahanmakuinen sellainen. Takkiin tuli ja komeasti molemmissa matseissa, mutta missä vika?

Lyhyen historiansa aikana Kissat ovat jättäneet jälkeensä ainakin yhden selkeän fysiikan lain. Seitsemän vastustajaa, joilla kaikilla elopaino on vähintään sata ja rasvaprosentti >30 ovat pakotettuja voittamaan Raitakissat, joita on päivästä riipuen paikalla aina kuitenkin vähintään kaksinkertainen määrä. Ehdotankin, että tällainen kaava lisättäisiin MAOL:iin: t (7*100^n) / r > t ( x^n+1 ) , jossa t=joukkueen maalimäärä ja loput selvittäköön kukin kotonaan!

Ensimmäinen peli siis hävittiin SC Vilanderseille ja toisessa matsissa antavana osapuolena oli Nummenkylän ylpeydenaihe NuSaSet. Tämä peli oli siitä ihmeellinen, että jos kaksi viimeistä erää olisi laskettu niin olisimme voittaneet 2-1, harmi vaan että eka erä lipsahti niukasti vastustajalle 1-8. Pelaajista mainittakoon depyyttinsä tehneet Tom "Pipo" Koski (2+0) ja Jussi "Jube" Ahola, jotka hoitivat ruutunsa ilman suurempia mokkia. Uusvanhat veijarit eli Zilpo ja Wille osoittivat, että välivuosina ei mailaan olla koskettu, no ei kai, molemmat pelasivat tasoonsa (kts. Pelaajaesittelyt) nähden vähintään briljantisti! Kaukalon laidalla peliä seurasi kohuhankinta Jari "karanteeni" Martikainen, jonka nähtiin sovittavan köyttä kaulalleen useampaan otteeseen, onneksi tuomarit olivat hereillä.

Toiseen turnaukseen voidaankin sitten lähteä takki auki, pelaamaan Pedun teesien mukaan eli "omat tehot ennenkaikkea". Huomenna eli 11.10 pelattavaan turnaukseen mukaan tulee myös mies synkästä Afrikasta, katsotaan jos käärmeenmyrkky tehoaan velttoon Kissalaumaan!

#2