Artikkelit

3.11.2002 Raitakissat Laajentavat Reviiriään

Koitti kaunis kevät ja Kissoille juoksuaika. Aurinko paistoi ja Ilari oli kaunis, kuten aina. Pois hikisistä salibandyhalleista, tuumi Kissa kaunis ja otti pallon käteen, jalkapallon.

Raitakissat lähti siis keväällä 2002 suurin odotuksin Järvenpää Cup´iin pelaamaan miesten peliä jalkapalloa. Koska jalkapallo on miesten peli jätettiin joukkueesta automaattisesti pois SA-Int taistelijat ja muut vastaavat vähäpätöiset melanmuiluttajat. Lopulta saatiin koottua kokoonpano, joka koostui vain tosimiehistä (kuten minä, wille, waltteri, jack...)

Huomionarvoista oli, että joukkuessa oli hyvin vähän nykyisen kissa- joukkueen säätäjiä... Miksiköhän?

Siis suurin odotuksin lähdettiin sarjaan ja moraalisina voittajina palattiin takaisin. Vastustaja oli numeroin mitattuna usein parempi, mutta Raitakissat olisi aina ansainnut voiton pelistä kuin pelistä. Turnauksen edetessä joukkue hitsaantui yhteen ja yhteishenki parani. Usein jännitimme jo ennen pelin alkua, saammeko tarpeeksi pelaajia. Mutta onneksi saimme usein ulkomaalais- vahvistuksia, ala-asteikäisiä poikia joukkueemme tueksi. Nämä vahvistukset osoittautuivat pelin kuluessa joukkueemme parhaiksi pelaajiksi. Siitä kiitos heille kaikille, tulkaa takaisin!

Kokonaisuudessaan turnaus oli positiivinen tapahtuma Raitakissoille, jälleen oli löydetty uusi laji salibandyn ohella jota Kissat ei hallitse. Suurella jännityksellä odottelen seuraavaa lajin valtausta uudistuneelta Raitakissa- joukkueelta, missä voimme olla jälleen kerran Suomen huonoimpia.

Deri ex-kybä