Artikkelit

28.10.2002 Fanclub uudistuu!!!

Tervehdys taas kaikille. Olen joutunut olemaan syrjässä salibandyn (V-divisioonan) huipulta ikävän sotilastapaturman takia. Tilanne on kuitenkin muuttumassa. Olen vakavasti suunnitellut oman salibandymailan hankkimista. (tähän asti olen aina pumminut veljien mailoja.) Kaikkien harmiksi aion myös osallistua seuraavaan turnaukseen kenttäpelaajana. (Jäin verkontyhentäjän hommasta työttömäksi.) Saatan jopa pistäytyä Raitakissojen kotiluolassa totuttelemassa uuteen pelivälineeseen. Ajattelin aloittaa ihan peruskikkojen harjoittelusta, kuten kohottaminen yms.

Olihan minulla myös ihan oikeaa asiaa. Fanclubin yksimiehinen johtokunta on päättänyt uudistaa clubin toimintaa hankkimalla maskotiksi raidallisen kissan. Maskotin tarkoituksena on luoda todentuntuinen kuva siitä, että otteluissa olisi ainakin yxi katsoja. Kattia voitaisiin käyttää tarvittaessa myös maalivahtina.

Maskotin hankkimiseen tarkoitetut varat oli alunperin tarkoitus ottaa fanclubin sponsorikassasta. Valitettavasti fani-mazdaan liimatut sponsori- tarrat eivät ole vielä maksaneet sisäänostohintaansa takaisin. Täten joudumme käyttämään clubin johtokunnan omia varoja kaikkiin investointeihin. Sponsori- toiminnan pääperiaatteissa on vielä hieman kehittämisen varaa. Muuten homma on hanskassa.

Syksyisin terveisin Fanclubin PJ.