Artikkelit

8.10.2002 Toinen mahdollisuus...

Salibandykausi pyörähti taas käyntiin ja Raitakissat pyörii edelleen tiukasti sen rattaissa mukana. Tänä vuonna Raitakissat kokeilee taas siipiään suuremmilla areenoilla, spottivalojen kelmeässä valossa. Ansaittu?????? nousu vitoseen tuo tälle kaudelle paljon lisää panosta. Nousun takana saattoi olla viime kauden saatanalliset luvut (6.divarin6.lohkon6.sija), no, sitä emme saa koskaan tietää, kuten emme myöskään Ilpon pehmeän ihon osuutta asiaan.

Kissojen edelliset muistot vitosesta ovat karvaita. Kaudella 2000-2001 Raitakissoilla pyyhittiin eri salien parketteja, puhdasta tuli. Nyt joukkueessa puhaltaa kuitenkin uudet tuulet. Pj. Jussila on uudistanut joukkuetta kovalla kädellä mieleisekseen. Myös Raitakissojen peruspelaajat alkavat pikkuhiljaa lunastaa heihin vuonna 1982 asetettuja toiveita.

Poissa on monia tuttuja naamoja Wille, Kuurne, Kärpäset ja Tertsonen. Tilalle on tullut Pedu, Leisma ja nuorempi painos Hanskasta. Kissat ovat käyneet myös lähes kaikkien pelaajien osalta intti on jees- vaiheen läpi. Kauden ensimmäinen turnaus näytti joukkueen tämän hetken kunnon ja se yllätti kaikki. 3 pistettä on valtava alku, kun muistellaan että pari vuotta sitten kokoon saatiin 5 pistettä, koko kaudessa! Tästä on vain yksi suunta, ja se on alaspäin, joten ei muuta kuin suolaa puuroon ja eteenpäin!!!!

Vielä loppuun täytyy ottaa kantaa monien huulilla pyörineeseen kysymykseen, eli Ilpo? Luotettavilta lähteiltä olen kuullut, että Ilpo on osaltaan pelinsä pelannut. Syyksi mainittiin mm. se, että hän ei kestä tätä painetta mitä pelit aiheuttaa. Näin ollen kymppipaita pysyy jäässä kunnes toisin määrätään. Muistutan kuitenkin, että Ilpoa käsitellään varmasti lähes jokaisessa artikkelissa mitä kirjoitetaan, joten Ilpo ei katoa mielistämme. Tuo Holjanrinteen oma pieni derivaatta...

Nro.2