Artikkelit

18.1.2001 Raitakissat Hotline

Mikko Aarnion alias Rystyroopen tulo joukkueeseen on asettanut Derivaatta Tertsosen tulevaisuuden joukkueessa vaakalaudalle. Melko vaisusti koko syksyn pelanneen Tertsosen uudeksi osoitteeksi on ehdolla RinSe, jossa peliaikaa ja vastuuta olisi luvassa, myös selänpesijänpaikka joukkueen saunailloissa kuuluu olevan vapaa. Derivaatta itse on melko vaitonainen asiasta, mutta tosiasiahan on, että viimeaikaiset yökerhosekoilut eivät vahvista Derivaatan mainetta joukkueen "Päällikkönä". RinSe on tarjoamassa Tertsosesta sikspäkin Karhun kolmosta. Joukkueet ovat tällä hetkellä kuitenkin melko kaukana toisistaan, sillä Raitakissat vaatii Tertsosesta vähintään sikspäkin Lapin Kultaa.

Joukkueen Fanclubin puheenjohtajan P.Lahikaisen palli heiluu, syy tähän löytyy viime turnauksesta, jonne Lahikainen ei saanut paikalle yhtään fania. Myöskään kytkökset syvimpään Afrikkaan eivät tee hyvää Lahikaisen maineelle. Viidakkorummun mukaan Lahikainen olisi tarjoamassa hyvästä rumpuryhmästä vaihdossa omia viikon pesemättömiä sukkiaan, Lahikainen kiistää tiedon ja vahvistaa sukkien olleen pesemättä korkeintaan viisi päivää.

Joukkueen Nopsajalka Honkavirtaa ollaan viemässä Espanjaan, Barcelonan PalloPojat on tarjonnut Honkavirralle lyhyttä sopimusta. Esteeksi saattaa kuitenkin nousta Vikkeläkintun kielitaito, joka on luokattoman heikko.

Raitakissojen tämän kauden joukkue on nyt lopullisessa koossaan. Huhut Rumpali Leisman ja Basisti Kokkosen siirtymisestä voidaan haudata. Ainoa, joka vielä saattaisi joukkueeseen tulla on viime kaudelta tuttu ja joukkueen perustajajäseniin kuuluva Körri.

Raitakissojen ongelmaksi saattaa muodostua kauden viimeinen turnaus, sillä samaan aikaan suurin osa joukkueesta viettää vaelluslomaa Lapissa. Tästä johtuen on ensiarvoisen tärkeää, että ne jotka eivät ole Lappiin lähdössä ilmaantuvat paikalla!!!!!!

nro. 2