Artikkelit

30.11.2000 Raitakissoille "vahvistuksia"?

Huonosti kautensa avannut Raitakissat saanee vahvistuksia jo alkaneelle kaudelle 2000 - 2001.

Kyseessä lienee yksi kaikkien aikojen suurimmista pelaasiirroista Raitakissojen kirjoitetussa historiassa. Pelaajakauppa käsittäisi kahden huippupelaajan siirtymisen Raitakissojen paikallisvastustaja sb-97:sta Raitakissoihin. Pelaaja käsittänee vain Lauri "Late" Kokkosen ja maalivahti Kimi "Rum..pali" Leisman pelaajaoikeuksien siirtymisen Raitakissoille.

Huhut riepottelevat Raitakissojen johtoporrasta aina Vatikaaniin asti. Toistaiseksi Raitakissojen organisaatiota johtavat Sami Niemi ja Ilpo Tertsonen ovat pysyneet vaitonaisina, mutta Tertsonen on kommentoinut lyhyesti katukahvilakeskusteluissa liikkuneita huhuja: "Aika näyttänee mitä tapahtuu, vielä on mahdoton sanoa mitään suuntaan tai toiseen, mutta myönnän että neuvotteluita on käyty yön pimeydessä." Osapuolet vääntävät ilmeisesti vielä kättä sopimuksen yksityiskohdista. Sopimukseen ei ole päästy saunailtojen määrästa ja käänteisfunktion derivaatasta. Kokkonen on ainakin ilmaissut postulaattinsa saunailloista, mutta pyysi myös pitämään asian Raitakissojen X-arkistossa toistaiseksi, lisää infoa saatanee joulun jälkeen. Myös herra Leisma, joka on herätti Raitakissojen scouttien huomion loistavilla torjunnoillaan II divisioonassa, on julkistanut ultimatuuminsa: "Peliaikaa niin saatte.. TORJUNTOJA!"

Leisman siirtyminen Raitakissoihin tarkottaisi käytannossa nykyisen maalivahdin ja Raitakissojen faniklubin johtajan Petteri Lahikaisen siirtymisen kenttäpelaajaksi. Yhdessä Honkavirran, Tertsosen ja Lähdeahon kanssa hän muodostaisi hurjan juoksukentällisen lisättynä "5-divarin junalla" Jaakko Kuurneella. Erityisesti Tertsonen olisi pelottava juoksukone, omistaahan hän Raitakissojen ennätyksen satasella (joukkueen hitain satasella). (Toimitus huomauttaa, että Tertsonen ei ole juossut kilpaa Vainikan kanssa)

Katukahvilakeskusteluissa esille ovat nousseet myös nimet Jack Micmack, David Hasselhoff ja Mölli Tiainen, jotka ovat ehdolla joukkueeseen. Vt. joukkueenjohtaja Tertsonen kumoaa huhut, pilaantuneen kahvin juomisen aiheuttamana illuusiona ja sanoo joukkueensa olevan jo lähes valmis tälle kaudelle.

-Ilpo Tertsonen