Artikkelit

3.2.2001 Raitakissat ulkomailla

Jo aamulla oli selvää, ettei pelaajien asenne ole kohdallaan. Kirkolle oli sovittuun aikaan ilmestynyt 3 ihmistä värjöttemään pakkaseen. Lahikaistenkaan edellinen erehdys ei toistunut, eli olla ajoissa paikalla.

Lähtemään päästiin noin 30min myöhässä. Pois matkasta olivat jääneet Ilpo "RT" Tertsonen, Jaakko "TsukTsuk" Kuurne, Jouni "_TAUTI_" Jussila ja Petteri "Bahamalla" Parkkila. Matka Vammasaareen voitiin aloittaa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui joukkue sarjan kärkipäästä. Oli selvää, ettei pisteitä heruisi helposti. Kaksi erää RK pysyi "kohtuul- lisesti" mukana, mutta kolmannessa vastus rankaisi. Viimeistely ontui pahasti ja omassapäässä karmeita virheitä jatkuvasti. RK jäi vain yhteen maalin kun vastustaja onnistui tekemään useamman. Ottelun jälkeen oli kaikilla mieli maassa ja taistelutahto alkoi rakoilla(HÄH!?). Itse kukin oli jo lähdössä kotiin Ossin johdolla. Edellisenpelin tuloksesta oli tehty ratkaisu siirtyä kahteen kenttään. Ratkaisua epäiltiin, koska oli selvää ettei huonommat saisi peliaikaa. Monet taas sanoivat, etteivät pelaa jos ei siirrytä kahteen kenttään. Näin ollen ei vaihtoehtoja ei juuri ollut. Vastaan asettui Maku, joka oli sarjassa kolmanneksi viimeinen. Toivoa pisteistä siis oli, mutta ei mitään ilmaiseksi.

Peli alkoi RK:n tarkalla puolustuspelillä, nyt ei virheisiin olisi varaa. Vastus onnistui kerran, mutta RK:n viimeistely ei onnistunut vieläkään odotetulla tavalla. Ylivoimakaan ei tuonut tulosta ja kun vastus rokotti kerran oli jälleen aika "katsoa kantapään kautta itseään peiliin" (© Matti Kyllönen).

Kolmannessa erässä Jukka "_IHAN VITUN PASKA_" Moilanen survoi pallon suoraan vastustajalle ja hölmistyneenä jäi raapimaan _2_:staan. Vastustaja kiitti ja huijasi maalissa hyvin torjuneen Petterin. Suorituksestaan innos- tuneena Moilanen nakkasi mailansa ja onnistui kruunaamaan iltansa 2+10min (lajinvaihto keihääseen paikallaan?). Vastustaja kiitti taas ja teki ylivoima- maalin. Joukkueen yritys katkesi siihen. Joukkue saatiin kasaan vasta aikalisän jälkeen. Silloin oli kumminkin jo liian myöhäistä. Kaksi Ilmarin maalia ei riittänyt pisteisiin. Lopputulos oli 6-2 Pelinjälkeen oli joukkue hajoamaisillaan. Kapteeni Jussi Ikola erosi tehtävästään ja maalivahti Petteri Lahikainen lupasi ettei pelaa enää yhtään peliä. Nouseeko RK vielä? Alkaako matka kohti 6-divaria? Toivottavasti ryhdistäytymistä tapahtuu ja peli alkaa kulkea.

nro. 91