Artikkelit

26.1.2001 Panokset kovenee!

Raitakissoilla alkaa olla tiukat paikat. Viime kauden tuhkimotarina on historiaa, ja voittoja tarvitaan kipeästi, ettei kausi pääty putoamiseen. Joukkue on kussut pahasti vastatuuleen viime aikoina, sillä vaikka Raitakissat on paperilla usein vastustajiaan parempi, niin peli on kentällä sangen ilotonta puurtamista. Liekö Ilpo "peltinen torso" Tertsosella liikaa opiskelupaineita, vai johtuuko ongelmat Hannu-Pekka "hapan nukke" Lähdeahon kadonneesta maalijyvästä? Myöskään viime hetken siirtomarkkinat joulukuussa eivät onnistuneet odotetusti. Joukkueeseen tyrkyllä olleet Late ja Kimi eivät syöttiin tarttuneet vaan SB-97:sta sylkäistiin sivutuotteena Mikko "Rysty-Roope" Aarnio, jonka sihti oli Tammisaaren turnauksessa aivan hukassa.

Vastoinkäymisistä huolimatta kissat yrittävät varmasti parantaa ensi viikon lauantaina. Tammisaaren hornankattila on jo tuttu paikka, ja joukkuetta lienee vahvistamassa myös Ville "emmä jaksa" Honkavirta, Ossi "mulla on kurkku niin kipeä etten voi osallistua turnaukseen. Pidän kuitenkin kuntoa yllä juoksemalla 18 km lenkin" Kärpänen, sekä Valtteri "kyllä se nilkka muutaman jalkakyykyn kestää" Lahikainen. Lisäksi Ilmarilta on kyllä lupa odottaa enemmän kuin viisi maalia ja 170 markkaa taitavaa kusetusta.

Ratkaisun hetket ovat siis käsillä, joten toivottavasti palaset loksahtavat sopivasti kohdalleen. Ehkä Fan-club on ollut tähän asti se puuttuva tekijä, joka voisi kääntää tiukat koitokset voitoiksi.

# 80