Artikkelit

12.3.2007 Numero 11 lopettaa uransa

Tämä on testamenttini. Olen päättänyt lopettaa pitkän ja urani raitakissoissa. Häpeä oli minulle kerta kaikkiaan liikaa. Vaihdan henkilöllisyyteni ja muutan maan alle. Jatkakaa Te häpeää pelkäämättömät soturit taistelua ja kilvoittelua. Se on raskasta, muttei palkitsevaa. Muistakaa kuitenkin, että Raitakissat on inhimillinen ratkaisu.

Olen ollut Raitakissoissa mukana alusta lähtien. Tämä on minulle raastava ja surullinen hetki. Toivon vain, että voitte edes jonain päivänä hyväksyä sen mitä tein. Minä hylkäsin Raitakissat. Urallani on ollut alamäkiä, toiset jyrkempiä kuin toiset. Urani kohokohtia on vaikea sanoa. Ei siksi, että olisi vaikeaa kohottaa toinen tapahtuma toista arvokkaammaksi, vaan sen vuoksi ettei kohokohtia tule juuri nyt mieleen. Ehkä sittenkin! Urani alkuaikoina, jos oikein muistan, pelin jälkeen mentiin porukalla ostamaan jäätelöt hallin vierestä sijainneelta kioskilta. Siinä sitten istuskeltiin kevät auringon paisteessa. Kukaan ei puhunut sanaakaan. Vain linnun laulu kuului läheisestä puistikosta. Saattoi se olla vastustajien remakkaa naurahtelua röökipaikaalakin… Mutta kuitenkin, Se oli kohokohta!

Tämä päätös ei ole hätiköity vaan pitkällisen kypsyttelyn tulos. En tiedä miten sen sanoisin, "lopetan urani".

PS: Myin paidan kirppiksellä. Sain hyvät hillot. Ostaja kertoi keräilevänsä pelipaitoja. Minua ei kiinnostanut tippaakaan...

- Ex-raitakissa: Jussi Ikola nro.11

URA RAITAKISSOISSA:

  • 8. kautta (kaudet 1999-2007)
  • Toimi joukkueen kapteenina
  • Toimi Raitakissat RY:n puheenjohtajana ja rahaston hoitajana
OttelutMaalitSyötötPisteetJäähytPisteet/ottelut
87323163400.72